Tilmeld dig årsmødet i personlig medicin

Publiceret 05-07-2024

Oplev de nyeste fremskridt inden for personlig medicin, hør fra førende eksperter om fremtidens behandling og deltag i spændende debatter om brug af teknologi og sundhedsdata, når Nationalt Genom Center igen holder sin årlige konference.

Traditionen tro holder Nationalt Genom Center årsmøde i personlig medicin, og du vil igen i år møde nogle af de dygtigste nationale og internationale eksperter inden for personlig medicin og centrale aktører i det danske sundhedsvæsen.

Sæt kryds i kalenderen, hvis du gerne vil blive klogere på:

  • Hvad vi i fællesskab har opnået til gavn for patienter i Danmark?
  • Hvordan den nationale infrastruktur understøtter fremtidens brug af genomdata, sundhedsdata og personlig medicin?
  • Hvad fremtiden byder på inden for personlig medicin?

Du får en indsigt i, hvordan man implementerer ny teknologi i sundhedsvæsnet, og du skal ikke snydes for en debat om, hvordan den nationale infrastruktur kan bidrage til innovative løsninger inden for personlig medicin.

Deltager du, bliver du også klogere på, hvordan samarbejdet på tværs af faggrupper og specialer er blevet styrket, etiske perspektiver på brugen af kunstig intelligens til patientbehandling og offentligt-privat samarbejde om bedre brug af sundhedsdata.

Du kan se hele programmet her:

Årsmøde i personlig medicin 2024

Årsmødet finder sted den 11. september 2024 kl. 9.30-16.30 på Radisson Blu, Amager Boulevard 70. Ligesom de forrige år bliver årsmødet live-streamet, så du kan også deltage virtuelt.

Tilmeld dig årsmødet

Fysisk deltagelse

Online deltagelse

Kunne du ikke være med sidste år?

Sidste år fortalte Barbara, hvordan tilbuddet om en omfattende genetisk analyse ændrede hendes behandling og liv, og vi havde besøg af Matt Brown, der er Chief Scientific Officer hos Genomics England.

Thomas Klit Christensen fra Lægemiddelindustriforeningen og Thomas Senderovitz fra Novo Nordisk gav en indsigt i deres perspektiv på brugen af sundhedsdata, og så debatterede vi, hvad en ny strategi for personlig medicin skulle indeholde med hjælp fra panelet bestående af direktør for Statens Serum Institut, Henrik Ullum, dekan for Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet på Syddansk Universitet, Ole Skøtt og Jane Nøhr, der er program manager hos Danish Life Science Cluster.

Den nationale strategi for personlig medicin fik både direktør for Nationalt Genom Center, Bettina Lundgren og indenrigs- og sundhedsminister, Sophie Løhde også lov at sætte ord på.

Havde du ikke mulighed for at deltage sidste år, kan du se hele programmet fra denne dag lige her:

Årsmøde i personlig medicin 2023