Logo og designguide

Designguiden præsenterer Nationalt Genom Centers visuelle identitet. Guiden er et designværktøj, som beskriver de retningslinjer, der gælder for vores design. I designguiden kan du læse om brugen af logo, typografi/skrifttype, billeder, farver og mærker.

Nationalt Genom Centers logo, ikoner mv. må kun anvendes på materiale, som styrelsen er afsender af. I nogle tilfælde kan styrelsens logo, ikoner mv. være på materiale, hvis styrelsen fx støtter et projekt. I de tilfælde er der givet forudgående tilladelse fra styrelsen.

Nationalt Genom Centers materiale, herunder logo, ikoner, videoer, plakater og publikationer, må ikke anvendes i kommercielle sammenhænge. Det indebærer bl.a., at det hverken er tilladt at sælge produkter, der indeholder Nationalt Genom Centers logo, ikoner mv., eller styrelsens materiale i øvrigt. Det gælder uanset formålet.

Det er heller ikke tilladt at foretage ændringer i Nationalt Genom Centers materiale, fx videoer, plakater og publikationer. Det gælder både i forhold til materialets indhold (tekst mv.) og materialets visuelle udtryk (farve, design, opsætning mv.). Det er fx ikke tilladt at påføre egen tekst i Nationalt Genom Centers materiale eller foretage andre ændringer af materialet.

Det er heller ikke tilladt at bruge Nationalt Genom Centers logo på en sådan måde, at Nationalt Genom Center fremstår som forfatter eller afsender af beskeder, publikationer, hjemmesider mv. Dette vil kunne udgøre en overtrædelse af straffelovens § 132, stk. 1, nr. 1.

Designguide & Logo

Nationalt Genom Center har en designguide, hvor du bl.a. kan læse om logo, billeder og ikoner. Du finder desuden information om, hvordan logoet må anvendes, primære og sekundære farver og meget mere.

Designguide (PDF)

Logopakke (.zip)

Har du spørgsmål?

Hvis du er i tvivl om anvendelse af vores logo og designguide, kan du skrive til kontakt@ngc.dk

 

Opdateret 27. maj 2024